Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségre már évek óta bizalommal támaszkodunk a marketingkommunikáció és PR terén is. Ők egy olyan biztos pontot jelentenek cégünk életében, akikre tudjuk, mindig számíthatunk, legyen szó egy új ötlet megvalósításáról, vagy egy régi leporolásáról.
Kaproncai Tamás - DIT Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Víz Világnapja a Futurában

 
 
2015. március 20-án Víz Világnapja programot rendezett az AQUA Szolgáltató Kft. a mosonmagyaróvári Futura Interaktív és Természettudományi Élményközpontban. A világnapi program keretében szórakoztató és érdekes szakmai programok közül egyaránt válogathattak a látogatók.
Az AQUA Szolgáltató Kft. megnyitotta a Mosonmagyaróvári Szennyvíztisztító Telep kapuit, ahol a diákcsoportok a víz tisztításáról szerezhettek szélesebb ismereteket. Az egész napos program során ingyenesen látogatható volt a Futura is, ahol az érdeklődők a Jövőnk a víz elnevezésű alkotói pályázatra beérkezett alkotásokat is megcsodálhatták. A pályázatra beérkezett művek legjobbjait az AQUA Kft. értékes nyereményekkel jutalmazta. A díjátadót követően vízzel végzett kísérleteket követhettünk nyomon, a Szigetközi Friss Víz standjánál pedig mindenki olthatta szomját. A gyerekek az előadások mellett a víz játékos oldalát is megismerhették a Vackor Óvoda által rendezett vizes játszótéren. A program zárásaként Bogi adott koncertet az Auditóriumban, amelyet szülők és gyerekek egyaránt végig énekeltek és tapsoltak.
 
Víz Világnapja a Futurában   Víz Világnapja a Futurában   Víz Világnapja a Futurában
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning