Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Köszönettel tartozom a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségnek. Lelkesedésük, és példaértékű hozzáállásuk, amit felénk tanúsítottak, nagyban hozzájárultak terveink sikeres megvalósításához. Segítőkészségük, korrekt és gyors ügyintézésük nagyon pozitív benyomást tett ránk. Következő rendezvényünk szervezése során biztos, hogy ők lesznek az elsők, akikhez jó tanácsért, segítségért fordulok.
Kaliba Edit - Győri RK

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Víz Világnapja a Futurában

 
 
2015. március 20-án Víz Világnapja programot rendezett az AQUA Szolgáltató Kft. a mosonmagyaróvári Futura Interaktív és Természettudományi Élményközpontban. A világnapi program keretében szórakoztató és érdekes szakmai programok közül egyaránt válogathattak a látogatók.
Az AQUA Szolgáltató Kft. megnyitotta a Mosonmagyaróvári Szennyvíztisztító Telep kapuit, ahol a diákcsoportok a víz tisztításáról szerezhettek szélesebb ismereteket. Az egész napos program során ingyenesen látogatható volt a Futura is, ahol az érdeklődők a Jövőnk a víz elnevezésű alkotói pályázatra beérkezett alkotásokat is megcsodálhatták. A pályázatra beérkezett művek legjobbjait az AQUA Kft. értékes nyereményekkel jutalmazta. A díjátadót követően vízzel végzett kísérleteket követhettünk nyomon, a Szigetközi Friss Víz standjánál pedig mindenki olthatta szomját. A gyerekek az előadások mellett a víz játékos oldalát is megismerhették a Vackor Óvoda által rendezett vizes játszótéren. A program zárásaként Bogi adott koncertet az Auditóriumban, amelyet szülők és gyerekek egyaránt végig énekeltek és tapsoltak.
 
Víz Világnapja a Futurában   Víz Világnapja a Futurában   Víz Világnapja a Futurában
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning