Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséggel két évig dolgoztunk együtt. Munkánk során mindig könnyedén megtaláltuk a közös hangot.
Siklér Eszter - Plasmatech Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Goodwill Marketing

 
A vicces kedvű marketingesek szerint a patkány és a mókus között csupán annyi a különbség, hogy az utóbbinak jobb a marketingje... Az Öné mennyire jó? Ne higgyen azoknak, akik azt állítják, hogy marketing nélkül jutottak a csúcsra. És azoknak se dőljön be, akik azzal érvelnek, hogy jó marketinget csak dollármilliókból lehet csinálni. A hangsúly az elkötelezettségen, a tervszerűségen, a következetességen, a folyamatosságon, na és a kreativitáson van. Az Ön marketingjének Önről kell szólnia! A megvalósítást azonban bízza szakemberekre!
 
 

Goodwill PR

 
Előfordult Önnel, hogy úgy érezte: ha több időt szánna a kommunikációra, a cége sikeresebb lehetne? Bosszankodott már azon, hogy az Ön sikereiről csak ritkán írnak lapok? Érezte már úgy, hogy a cége, annak terméke vagy szolgáltatása van olyan értékes, mint a konkurenciáé, azt mégis többen ismerik? Ha igen, akkor Ön pontosan tudja, hogy milyen előnyökkel jár az üzleti életben a tudatos, jól szervezett és folyamatos kommunikáció. A public relations célja az, hogy környezete minden fontos információt megtudjon vállalkozásáról, méghozzá olyan formában és akkor, ahogyan és amikor Ön szeretné.
 
 

Goodwill Rendezvényszervezés

 
Egy hibátlan üzemavató remek belépő az üzleti életbe. Egy jó hangulatú ügyféltalálkozó vagy céges évzáró olyan beszélgetésekre adhat alkalmat, melyekből később nagy üzletek születnek. De próbált már oldottan beszélgetni a vendégeivel egy olyan rendezvényen, ahol a szervezésre is Önnek kellett figyelnie? Egy sikeres cég rendezvényeinek minden részletükben tökéleteseknek kell lenniük. A szervezés terheit azonban ne vegye a vállára! Határozza meg a rendezvény célját és főbb kereteit, figyelmét pedig szentelje vendégeinek. Minden más a mi dolgunk, vagyis minden, ami ötlet, szervezés, protokoll, vendéglátás...
 
 

Goodwill Tréningek

 
Érezte már úgy, hogy Ön vagy kollégái bizonyos területeken hatékonyabban is tudnának dolgozni? Lehetne jobb a munkaidő kihasználása, hatékonyabb az ügyfélkezelés, magabiztosabb a munkatársak megnyilatkozása a sajtó felé? Szerintünk ezeken a problémákon akár már 1-2 napos tréningekkel is segíteni lehet! Visszajelzések szerint a képzéseken elsajátított technikák alkalmazásával a munkatársak hatékonyabban tudnak dolgozni saját területükön és egy-egy tréning motiváló tényező is lehet a munkavégzésben.
 
 

Goodwill Online

 
Ma már nem az a kérdés, hogy egy vállalkozásnak van-e honlapja, hanem az, hogy az mennyire hatékony - csak viszi a pénzt, vagy éppen ellenkezőleg, folyamatosan bevételt generál. A jó marketing alapja az ügyfelek megszerzése és megtartása. Az internet mindkét feladatra tökéletes eszköz, de csak akkor, ha helyesen használjuk. Mit kell Önnek tennie, hogy honlapját könnyen megtalálják az internetes keresők és a felhasználók, hogy a pár másodperces látogatókból visszatérő érdeklődők, majd megbízók legyenek? Hogyan használja weboldalát cége és tevékenysége ismertté tételére, forgalma növelésére? Milyen lehetőségek rejlenek a közösségi oldalakban? Hogyan segítheti az Ön cégét nyereséghez egy-egy Facebook-kampány?
Önnek nem kell minden választ ismernie. Elég, ha jó tanácsadókat választ!
 
 
 

EU-s pályázatok kötelező kommunikációja

 
Gratulálunk! Ha ezt olvassa, akkor az Ön cége minden bizonnyal sikeresen pályázott európai uniós forrásokra üzletének, tevékenységének továbbfejlesztéséhez. Erről azonban az előírások értelmében a környezetét is értesítenie kell, ezt hívják csúnya szakkifejezéssel disszeminációnak. Kommunikációs terv, sajtónyilvános rendezvények, sajtóközlemények, újságírói projektlátogatás, internetes oldal, tájékoztató anyagok, lakossági fórum, tájékoztató táblák, fotódokumentáció - az elnyert támogatás összegétől függően ezek közül jó néhányat Önnek is meg kell valósítania. Mi átvállaljuk ezt a feladatot, hiszen az a legfontosabb, hogy Ön most a tervezett fejlesztésre koncentráljon!
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning