Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Köszönettel tartozom a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségnek. Lelkesedésük, és példaértékű hozzáállásuk, amit felénk tanúsítottak, nagyban hozzájárultak terveink sikeres megvalósításához. Segítőkészségük, korrekt és gyors ügyintézésük nagyon pozitív benyomást tett ránk. Következő rendezvényünk szervezése során biztos, hogy ők lesznek az elsők, akikhez jó tanácsért, segítségért fordulok.
Kaliba Edit - Győri RK

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Guiness rekordot szerveztünk

 
2011.06.09.
 
A Goodwill PR partnere, a mosonmagyaróvári Aqua Szolgáltató Kft. is csatlakozott ahhoz az országos Guinness-rekordkísérlethez, amellyel a Vezetékes Vízellátás Napján az ivóvíz fontosságáról emlékezett meg a Magyar Víziközmű Szövetség. A mosonmagyaróvári helyszínen közel 1100 ember járult hozzá a „legtöbb, egyszerre csapvizet ivó ember” világcsúcsának felállításához. A rendezvény előkészületeit és a helyszíni koordinálást a Goodwill PR végezte.
 
A rendezvény Mosonmagyaróvár sétálóutcáján, a Magyar utcán került megrendezésre, ahol fellépésével nagy sikert aratott a mosonmagyaróvári Ifjúsági Fúvószenekar, majd pontban délután 2 órakor a rekordkísérlet következett. Ezután kezdődött a Megasztárból jól ismert Kontor Tamás és Szabó Eszter koncertje, akik minden korosztálynak maradandó élményt nyújtottak fellépésükkel. A rendezvény felemelő hangulatban telt, a résztvevők azzal a tudattal indultak haza, hogy ők is hozzájárultak valami olyan dologhoz, ami figyelemre méltó és példamutató mások számára.
 
Guiness rekordot szerveztünk   Guiness rekordot szerveztünk   Guiness rekordot szerveztünk
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning