Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Amikor céges hírlevelet akartunk kiadni, teljesen természetes volt, hogy már az előkészítési munkálatokba is bevonjuk a Goodwill PR-t. Olyan hírlevelet szerettünk volna, amely a célcsoportnak tetszik, nem nekünk, akik kiadják.
Kurdi Ferenc - Pannon-Work Zrt.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Guiness rekordot szerveztünk

 
2011.06.09.
 
A Goodwill PR partnere, a mosonmagyaróvári Aqua Szolgáltató Kft. is csatlakozott ahhoz az országos Guinness-rekordkísérlethez, amellyel a Vezetékes Vízellátás Napján az ivóvíz fontosságáról emlékezett meg a Magyar Víziközmű Szövetség. A mosonmagyaróvári helyszínen közel 1100 ember járult hozzá a „legtöbb, egyszerre csapvizet ivó ember” világcsúcsának felállításához. A rendezvény előkészületeit és a helyszíni koordinálást a Goodwill PR végezte.
 
A rendezvény Mosonmagyaróvár sétálóutcáján, a Magyar utcán került megrendezésre, ahol fellépésével nagy sikert aratott a mosonmagyaróvári Ifjúsági Fúvószenekar, majd pontban délután 2 órakor a rekordkísérlet következett. Ezután kezdődött a Megasztárból jól ismert Kontor Tamás és Szabó Eszter koncertje, akik minden korosztálynak maradandó élményt nyújtottak fellépésükkel. A rendezvény felemelő hangulatban telt, a résztvevők azzal a tudattal indultak haza, hogy ők is hozzájárultak valami olyan dologhoz, ami figyelemre méltó és példamutató mások számára.
 
Guiness rekordot szerveztünk   Guiness rekordot szerveztünk   Guiness rekordot szerveztünk
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning