Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség lényegre koncentráló előkészítésének és folyamatos személyes támogatásának köszönhetően igényes bemutatkozó anyagot állíthattunk össze bankunkról a 2005. évi Kisalföldi Presztízs Díj pályázatra.
Berki Mihály - Sopron Bank Zrt.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Az Ablakcentrum továbbra is velünk dolgozik

 
2012.01.13.
 
Az Ablakcentrum Kft. sokéves együttműködés után is évről évre lojalitással fordul hozzánk kommunikációt és marketinget érintő kérdésekben. Nagy örömünkre szolgált, hogy az idei évben is velünk kívánnak dolgozni. Reméljük, hogy a közös munka előtt még hosszú jövő áll.
 

A PwC újra minket választott

 
2012.01.12.
 
A PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. győri szeptemberi irodanyitó sajtótájékoztatóját követően belevetette magát a munkába. Célként tűzte ki, hogy a győri gazdasági és társadalmi élet részévé váljanak. Aktív tevékenységükkel és segítőkész hozzáállásukkal egyre közelebb jutnak céljukhoz. A kommunikációs és PR feladatok ellátásához 2012-ben újra a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséget választották.
 

Dr. Solymosi Péter lett "Az év üzletembere"

 
2011.12.14.
 
Tíz éve hívták életre az alapítók Győrben a Kisalföldi Presztízs Díjat, húsz éve hozta létre a Solydent Fogorvosi Rendelőt dr. Solymosi Péter főorvos, az egészségügyi központ tulajdonos-ügyvezetője. Ez jó ok és alkalom volt arra, hogy megpályázza „Az év üzletembere” Kisalföldi Presztízs Díjat, ami azóta a szobája falát díszíti. A sikeres pályázat elkészítéséhez a Goodwill is hozzájárult. A díjhoz ezúton is gratulálunk!
 

A Nolato megváltozott munkaképességűeket alkalmaz

 
2011.11.25.
 
A Nolato Magyarország Kft. társadalmi felelősségvállalás iránti példaértékű elkötelezettsége igazán tiszteletreméltó. A vállalat mentalitását a társaság skandináv gyökerei határozzák meg, ebből ered a szociális felelősségvállalás és környezeti fenntarthatóság iránti intenzív elkötelezettség is. A mosonmagyaróvári cég által alkalmazott 28 megváltozott munkaképességű dolgozó teljes értékű munkatársnak számít a vállalat életében. Az igényeikre szabott és speciális szükségleteiknek mindenben megfelelő munkakörülmények megteremtéséhez szükséges beruházást a vállalat 100%-ban saját forrásból finanszírozta. A november végi sajtótájékoztatón dr. Nagy István, Mosonmagyaróvár polgármestere, és dr. Meleg Norbert, a Nolato Magyarország Kft. gazdasági és logisztikai igazgatója is nyilatkozott. A sajtótájékoztatót a Goodwill PR szervezte.
 
A Nolato megváltozott munkaképességűeket alkalmaz   A Nolato megváltozott munkaképességűeket alkalmaz   A Nolato megváltozott munkaképességűeket alkalmaz
 

A Nolato projektnyitó rendezvényét a Goodwill szervezte

 
2011.10.26.
 
A „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” (GOP-2011-2.1.3) nevű projekt keretén belül a Nolato Magyarország Kft. több mint másfél milliárd forint értékű beruházásához 430.140.155 Ft támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A jelenlegi beruházás a cég elmúlt 10 évének legnagyobb fejlesztése. A fejlesztéssel a Nolato 50 új munkahelyet teremt. A beruházás tárgya a már meglévő kapacitások bővítése és a termelés színvonalának további emelése. A beruházás keretén belül sor kerül egy új keskenyfolyosós magas raktárcsarnok és egy új 8-as szintű tisztatér kialakítására. Az új tér egészen speciális termékek, többek között egy dialízis berendezés egyszer használatos részegységeinek gyártását teszi lehetővé. A sajtótájékoztatón beszédet mondott dr. Nagy István (Mosonmagyaróvár polgármestere), Johan Arvidsson (a Nolato Magyarország Kft. ügyvezetője) és dr. Meleg Norbert (a Nolato Magyarország Kft. gazdasági és logisztikai igazgatója) is. A sajtótájékoztatót a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség szervezte.
 
A Nolato projektnyitó rendezvényét a Goodwill szervezte   A Nolato projektnyitó rendezvényét a Goodwill szervezte   A Nolato projektnyitó rendezvényét a Goodwill szervezte
 

A PwC irodát nyitott Győrben - sajtótájékoztató

 
2011.09.25.
 
A PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarországon elsőként nyitott irodát Budapesten kívül a világ négy legnagyobb vezető könyvvizsgáló és tanácsadó vállalata (Big4) közül. Az első regionális iroda helyszínéül Győrt választották, az irodanyitó ünnepséget és sajtótájékoztatót 2011. szeptember 21-én tartották. A Goodwill PR által szervezett sajtótájékoztatón Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, Lőre Péter, az AUDI Hungária Motor Kft. kommunikációs igazgatója, George Johnstone, a PwC vezérigazgatója és Lett Kornélia, a PwC vezető menedzsere, a győri iroda vezetője is jelen volt. A PwC azóta a győri gazdasági és társadalmi élet aktív szereplőjévé vált.
A világ egyik vezető könyvvizsgáló irodájának győri kommunikációs és PR feladatait továbbra is a Goodwill PR látja el, az együttműködést a két cég hosszú távra tervezi.
 
A PwC irodát nyitott Győrben - sajtótájékoztató   A PwC irodát nyitott Győrben - sajtótájékoztató   A PwC irodát nyitott Győrben - sajtótájékoztató
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning