Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség lényegre koncentráló előkészítésének és folyamatos személyes támogatásának köszönhetően igényes bemutatkozó anyagot állíthattunk össze bankunkról a 2005. évi Kisalföldi Presztízs Díj pályázatra.
Berki Mihály - Sopron Bank Zrt.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Vállalkozások Napja a győri Iparkamarában

 
2012.05.10.
 
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2012. május 10-én szervezte meg először a Vállalkozások Napját, mely az Ecostrat projekt keretében valósult meg. A győri Cégalapítási Vásár nagy sikernek örvendett, rengeteg volt az érdeklődő. A rendezvényen a vállalkozást vezetők és vállalkozni kívánók is elsőkézből, szakértőktől kaphattak választ vállalkozással kapcsolatos kérdéseikre.
 
Az Ecostrat projekt célja a burgenlandi és nyugat-magyarországi régióban működő kis- és középvállalkozások gazdasági fejlődésének elősegítése, versenyképességük javítása és a két határtérség gazdasági együttműködésének támogatása. Mindezek elősegítése céljából született meg a Vállalkozások Napja 2012 rendezvény, ahol minden érdeklődő egy időben, egy helyen kaphatott választ a cégalapításról és a vállalkozás működtetéséről közvetlenül, hiteles szakértőktől. Azok, akik csak tervezik a cégalapítást teljesen új információkra és tudásra tehettek szert, azok pedig, akik már vezetik vállalkozásukat, pontosíthatták meglévő tudásukat és tájékozódhattak az aktuális információkról, lehetőségekről. A cégalapításon és cégfenntartáson kívül a látogatók választ kaphattak a kamarai szolgáltatásokkal, nemzetközi terjeszkedéssel, támogatási és pályázati lehetőségekkel, fogyasztóvédelemmel, munkavédelemmel, adózási kérdésekkel, és hatékony üzleti kommunikációval kapcsolatos kérdéseikre.
 
Vállalkozások Napja a győri Iparkamarában   Vállalkozások Napja a győri Iparkamarában  
 

Brother Dealer Day 2012

 
2012.05.08.
 
A Digitáltechnika Kft. 2012. május 6-án és 7-én immár ötödik alkalommal rendezte meg a Brother Label Expert Day-t. Kalandban és izgalomban nem volt hiány. Vasárnap az ETO-Debrecen VSC meccsen szurkolhattak a Brother dealerek, később pedig egy dunai sétahajózás keretében gyönyörködhettek Győr városának esti fényeiben. Hétfőn, a szakmai napon előadások, extrém terméktesztek és gyakorlati tanácsok várták a látogatókat. A rendezvényen nemcsak a régi, de a vadonatúj termékek is megtekinthetők és kipróbálhatók voltak. Délután a Brother dealerek kerültek tesztelésre: a győri Mextreme Park kötélpályája igazi kihívás elé állította őket, amit mindenki sikeresen teljesített. A résztvevőknek igazi bátorságteszten kellett átesniük, mászás közben pedig P-Touch címkék biztatták őket: „A felén már túl vagy! Meg bírod csinálni!” A Brother Label Expert Day nem csupán hasznos, de szórakoztató is volt: a DIT partnerei életre szóló élményekkel gazdagodtak. A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség tanácsokkal segítette a rendezvény szervezését és kommunikációját.
 
 
Brother Dealer Day 2012   Brother Dealer Day 2012   Brother Dealer Day 2012
 

A Goodwill intézi a Szatmár Nektárja kommunikációját

 
2012.04.03.
 
A Szatmár Nektárja tökmagolajat fogyatékos emberek készítik Géberjénben, Szatmárban, Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségében. A projektet 2011-ben európai uniós segítséggel indította útjára a "Jót s Jól" Egyesület. A kiváló minőségű magyar kézműves termék, a hidegen sajtolt Szatmár Nektárja tökmagolaj igazi gasztronómiai csemege. Az odaadó kezdeményezés kommunikációját 2012 áprilisától a Goodwill intézi.
 
A Goodwill intézi a Szatmár Nektárja kommunikációját   A Goodwill intézi a Szatmár Nektárja kommunikációját  
 

A Goodwill PR is csatlakozott a Föld órájához

 
2012.03.23.
 
2012. március 31-én este 20.30-tól indul az idei Föld órája akcióprogram, melynek célja felhívni a figyelmet az emberiség túlzott energiafogyasztására és az ezzel járó káros következményekre. Akik az akcióhoz csatlakoznak, egy órán keresztül nem használják az elektromos áram semmilyen formáját: lekapcsolják a villanyt, a televíziót, kikapcsolják a számítógépet és a többi elektromos eszközt. Mit gondol Ön? Bevállalná? Hajlandó lemondani egy órára a villamos energia nyújtotta kényelemről, hogy megmutassa elkötelezettségét és tegyen Bolygónk jövőjéért? Szeretne hozzájárulni egy élhetőbb környezet kialakulásához? Akkor csatlakozzon hozzánk, vegyen részt a Föld órája megmozdulásán, és tegyünk együtt egy lépést a Föld érdekében!
A 2007-ben Sydney-ből kiinduló kezdeményezés napjainkra a világ legnagyobb önkéntes akciójává nőtte ki magát, 2008 óta hazánkban is minden évben megrendezésre kerül. A nagyvárosoktól kezdve, a kisvállalkozásokig és családokig rengetegen csatlakoztak a kezdeményezéshez. Győrben több helyszínen is kikapcsolják a díszvilágítást március 31-én este. A Föld órájához a Goodwill is csatlakozott.
 
A Goodwill PR is csatlakozott a Föld órájához   A Goodwill PR is csatlakozott a Föld órájához  
 

AQUA Víz Világnap Kocsis Tiborral

 
2012.03.13.
 
Az évről évre sikeresebb AQUA Víz Világnapi rendezvényt 2012. március 22-én a Flesch Károly Kulturális Központban immár harmadszor szervezi meg a mosonmagyaróvári AUQA Szolgáltató Kft. Az egész napos programok közt mindenki megtalálja a hozzá illőt: a kicsiket játszóház, a nagyokat „ki mit tud?” várja, de számos kortól független program is lesz: érdekes előadások, nyitott kapus telephely-látogatások, az Ifjúsági Koncertfúvószenekar műsora, bámulatos kísérletek és vizes csodák a Futurától. A rendezvényt dr. Nagy István, Mosonmagyaróvár polgármestere és Leitner László, az AQUA Szolgáltató Kft. ügyvezetője nyitja meg. Az idei Nemzetközi Víz Világnap a Víz és élelmiszerbiztonság témája köré épül fel. Ezzel kapcsolatban különböző izgalmas előadásokat hallhatunk: Pannonhalmi Miklós az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságtól hazai vizeink állapotáról tart előadást. Szombati Bertold és Greguss András, az AQUA Szolgáltató Kft. munkatársai „A világ szomjas, mert mi éhesek vagyunk!” című előadással készülnek. A nap végén a közönséget Kocsis Tibor szórakoztatja. Az AQUA Víz Világnapi programokra a belépés díjtalan. Az eseményt harmadik alkalommal is a Goodwill PR szervezi.
 
AQUA Víz Világnap Kocsis Tiborral    
 

Csatlakoztunk a Kiválósággal Győrért Díjhoz

 
2012.02.01.
 
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a vállalkozások és a gazdaság fejlesztéséért elkötelezett szervezet, a Szövetség a Kiválóságért KhE, az ECOSTRAT Ausztria–Magyarország határon átnyúló fejlesztési projektjének támogatásával létrehozta a vállalkozások fejlődésének, társadalmi felelősségvállalásának fejlesztésére és Győr város gazdasági környezetének javítására szolgáló Kiválósággal Győrért Díjat (KGYD). A programhoz a Goodwill PR is csatlakozott.
A KGYD lényege, hogy a szervezeti átvilágítás és fejlesztés segítségével feltárja a gazdálkodó szervezet erősségeit, illetve fejlesztendő területeit. A program során a résztvevő vállalkozók – szakmai segítséggel – elvégzik saját önértékelésüket, és három fejlesztési projektet határoznak meg, melyek közül az egyik Győr város fejlesztését, a cég társadalmi felelősségvállalását szolgálja.
 
http://www.kivalosag.hu/kivalosaggal-gyorert-dij
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning