Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A közös munkával eltöltött három év alatt rengeteg hasznos kommunikációs tanácsot és értékes támogatást kaptunk a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségtől. Napi kapcsolattartás, jó kommunikáció, gyors reagálás és problémamegoldás jellemezte az együttműködésünket.
Dr. Pénzes Éva - Kaiser Food Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Új megbízónk a BázisNet Rendszerház Kft.

 
2012.07.19.
 
A biztosítási szektorból érkezett a Goodwill PR legújabb megbízása: a BázisNet Rendszerház Kft. a közelmúltban úgy döntött, hogy marketing- és PR tevékenységéhez a Goodwill PR tanácsait szeretné felhasználni. A biztosítási szoftvereket és rendszereket fejlesztő, a biztosítókat és a biztosítási alkuszokat kiszolgáló cég ügyvezetője, Fodor Zoltán, hasznosnak találta marketingjavaslatainkat, és megbízott bennünket azok megvalósításával. A frissen létrejött együttműködés keretein belül ezentúl a BázisNet Rendszerház Kft. teljeskörű marketing-kommunikációs és kommunikációs feladatait a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség látja el.
 

A Konkoord is minket választott!

 
2012.07.09.
 
A győri Konkoord Irodatechnikai Kft. már több éve működik együtt a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséggel. Müller Sándor, a cég ügyvezetője úgy döntött, hogy az együttműködést szorosabbá szeretné fűzni. A vállalat dinamikusan fejlődik és terjeszkedik, "marketingrészlegük" mindeközben kinőtte a cég falait. Marketing és PR feladataik elvégzésével a Goodwillt bízták meg. Örömünkre szolgál, hogy tanácsainkkal ezentúl mi is hozzájárulhatunk a Konkoord sikereihez.
 

Muzsikaszótól zengett a Szigetköz - Ladikos Fesztivál 2012

 
2012.06.12.
 
2012. június 9-én, szombaton a Győr-Moson-Sopron megyei Mecsér községben hetedik alkalommal került megrendezésre a már hagyománnyá vált Ladikos Fesztivál. A néptánccal, népdalokkal, hagyományos kézműves termékekkel, pálinka- és borkóstolóval, valamint ízletes ételekkel megtűzdelt tradicionális népművészeti rendezvény újra bebizonyította: méltón nevezik a Szigetköz egyik legkiemelkedőbb kulturális eseményének.
 
A kárpát-medencei magyar népművészet legnevesebb képviselői határon innen és határon túlról is megtisztelték a mecséri Ladikos Fesztivált. A közönséget zenével és tánccal szórakoztatta a Csűrös Banda, a Dűvő együttes, a Fanfare Complexa, a Fonott Zene, Halmos Béla, a Poros zenekar, a Pristup, a Ripoff Raskolnikov Band, a Sokadija Tamburaski Sastav és a Szeret zenekar is. Meglepetésvendégként a Magyarpalatkai Banda érkezett. A szervezők és a közönség is nagy szeretettel fogadta a devecseri Fláre Beás Roma együttest, akik 40 perces műsorukkal hatalmas sikert arattak. A programokban felcsendültek a régi népdalkincsek, de új dallamok is elhangzottak, melyek fülbemászó melódiaként hamar megénekeltették a közönséget. A nótakedvet tovább fokozták a táncos lábú fellépők műsorai is. A Cseperedők, a Cserók, a Délibáb és a Mecsér tánccsoportok, valamint Muszka Ilona és György, illetve táncosaik különböző területeken meghonosodott néptáncokat mutattak be. Boka Gábor színtársulata igazi kulturális csemegét adott elő.
 
 
Muzsikaszótól zengett a Szigetköz - Ladikos Fesztivál 2012   Muzsikaszótól zengett a Szigetköz - Ladikos Fesztivál 2012   Muzsikaszótól zengett a Szigetköz - Ladikos Fesztivál 2012
 

Kerékpártúra a Balaton körül vesebetegen - RenBalatour 2012

 
2012.05.22.
 
Talán a sors akarta úgy, hogy a 27 éves Horváth Róbertnek és a nála 13 évvel idősebb Pingitzer Károlynak ugyanabban az időben végezzenek katéter-beültetést a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, és a két férfi azonos kórterembe kerüljön. Miután kiderült, hogy mindketten Mosonmagyaróvárról származnak, hamar összebarátkoztak és elhatározták, hogy közösen tesznek valamit egymásért és sorstársaikért.
 
Károly és Róbert a közös lábadozás során elhatározta, hogy kerékpártúrát szerveznek a Balaton körül. Az úttal 3 fő céljuk van:
- Találkozni hasonló betegségben szenvedőkkel és eszmecserét folytatni arról, ki hogyan éli meg azt, hogy ezzel a betegséggel kell élnie.
- Találkozni egészséges emberekkel, akiknek mesélhetnek betegségükről, kezelésének módjairól, és felhívhatják figyelmüket a rendszeres háziorvosi vizsgálatok szükségességére, melyekkel időben kimutatható a vesebetegség, így gyógyszeres kezeléssel elnyújtható vese végleges leállása.
- Megmutatni és egyben visszaadni a reményt a sorstársaknak, hogy e betegség mellett is lehetséges teljes értékű, egészséges, aktív életet élni. A hasonló betegségben szenvedőknek azért is nehéz egy ilyen túrát bevállalniuk, vagy csak normális napirend szerint élniük, mert kezelniük kell magukat. Ez a kezelés napi négyszer (6 óránként) fél órát vesz igénybe. Károly és Róbert szeretné megmutatni, hogy az ember így is elérheti azt, amit szeretne.
 
Róbert jelenleg a Nolato Magyarország Kft. dolgozója, ahol több megváltozott munkaképességű társával alkatrészek összeszerelését végzi. A Nolato a közeljövőben kezd gyártani új üzemcsarnokában és tisztaszobájában dialízis-kezelésekhez egyszer használatos termékeket. A cég gazdasági igazgatója, dr. Meleg Norbert is támogatásáról biztosította a kezdeményezést.
 
Kerékpártúra a Balaton körül vesebetegen - RenBalatour 2012    
 

Értelmileg sérült fiatalok kirándulása - támogató a Nolato

 
2012.05.17.
 
Az Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete 2012. május 10-én 50 értelmileg sérült fiatal és kísérőik számára szervezett kirándulást Komárom-Esztergom megyébe. Az egész napos program jó alkalmat teremtett az Egyesülethez tartozó embereknek, hogy társaik körében egy csodálatos, élményekben gazdag napot tölthessenek el.
Az Egyesület célja a Győr-Moson-Sopron megye területén élő értelmileg sérült emberek és családtagjaik társadalmi megkülönböztetésének csökkentése, érdekeik érvényesítése, valamint védelmének elősegítése. Tagjaiknak rendszeres programokat szerveznek: kirándulásokat, gyermeknapot, nyári tábort, Mikulás-ünnepséget. Tavaszi kirándulásukat a mosonmagyaróvári Nolato Magyarország Kft. támogatta.
 

Jó hangulatban telt az AQUA Családi Nap

 
2012.05.12.
 
A mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. 2012. május 12-én, szombaton Családi Napot szervezett munkatársai és családjaik részére Dunakilitin. A céges rendezvényen a gyerekeket ugrálóvár, körhinta és különféle népi játékok várták. A legbátrabbak a rámpás zorb-ot is kipróbálhatták. A látogatók megtekinthették a dunakiliti duzzasztóművet, és motorcsónakkal és kenuval is bejárhatták a szigetközi táj vadregényes folyószakaszait. A szórakoztató kézműves- és sportprogramok nagy sikert arattak. A rendezvény szervezését a Goodwill végezte.
 
Jó hangulatban telt az AQUA Családi Nap   Jó hangulatban telt az AQUA Családi Nap   Jó hangulatban telt az AQUA Családi Nap
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning