Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A Kisalföldi Presztízs díjjal elnyert kommunikációs csomag kihasználása cégünk számára nagy lehetőséget jelentett. A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség támogatása lehetővé tette, hogy ezt a lehetőséget átgondoltan és nagyon hatékonyan használjuk ki.
Pásztor Attila - Hat-Agro Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Szatmár Nektárja Kft. - sajtótájékoztató

 
2012.12.10.
 
Rubint Réka részvételével indult útjára egy kiváló minőségű és egészséges termék, melyet fogyatékos embertársaink készítenek az ország egyik leghátrányosabb térségében, Szatmárban. A december 10-i, budapesti termékbemutató sajtótájékoztatón az Aktív Műhely projekt képviselői bemutatták a fogyatékos emberek részvételével készülő Szatmár Nektárja tökmagolajat.
Szabóné Ivánku Zsuzsanna, a KézenFogva Alapítvány folyamat-tanácsadója a sajtótájékoztatón bemutatta az Aktív Műhely programot és ismertette az Egyesület célját. Magyar János, a Szatmár Nektárja Kft. üzleti koordinátora felszólalásában a termék bevezetésének nehézségeiről nyilatkozott. A sajtótájékoztatón Rubint Réka, a Norbi Update társtulajdonosa is jelen volt, aki a fogyatékos emberek segítését, a termék kiváló minőségét és egészséges voltát hangsúlyozta.
A piacbevezetés kommunikációját a Goodwill PR szervezte.
 
Szatmár Nektárja Kft. - sajtótájékoztató   Szatmár Nektárja Kft. - sajtótájékoztató   Szatmár Nektárja Kft. - sajtótájékoztató
 

Presztízs Díjat nyert a Lurkó Alapítvány!

 
2012.11.30.
 
2012. november 29-én, csütörtök este immár tizenegyedik alkalommal adták át a Kisalföldi Presztízs-díjakat, a megyei vállalkozások és üzletemberek egyik legnagyobb elismerését. A pályázatot idén is öt kategóriában hirdették meg, melyek közül a "LURKÓ" Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítvány a Közösségi Felelősségvállalás kategóriában pályázott. Az alapítvány pályázatát a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség készítette el. A gála ünnepélyes eredményhirdetésén Zajovicsné Vizer Bernadett, a kuratórium elnöke örömmel vette át a díjat: „Boldogok vagyunk, hogy a zsűri méltónak talált bennünket az elismerésre. Ez a díj egyfajta születésnapi ajándék is a Lurkónak, hiszen a napokban ünnepeltük alapításunk tizedik évfordulóját. Az, hogy most már – a korábbi néhány elismerés után – van Presztízsünk is, megerősít bennünket abban, amit eddig tettünk, és új erőt ad ahhoz, amit a következő években szeretnénk megvalósítani.”
 
Presztízs Díjat nyert a Lurkó Alapítvány!    
 

2. helyezés a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencián

 
2012.11.22.
 
Kolléganőnk, Marczell Márta, a Széchenyi István Egyetem marketing mesterszakos hallgatója, tudományos dolgozatával pályázott a 2012 őszén megrendezett Tudományos és Művészeti Diákköri Koferencia (TMDK) versenyén.  A dolgozat a 2012. november 21-én megrendezett konferencia során második helyezést ért el. A marketing szekcióban versenyző pályamunka egy Győr-Moson-Sopron megyében végzett szaloncukor-piackutatást mutatott be. A verseny bizottsága a dolgozatot továbbjuttatta az országos fordulóba, melyre 2013 áprilisában kerül sor. Eredményéhez ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk az országos versenyen!
 
2. helyezés a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencián    
 

Faültetés Mosonmagyaróváron a Nolato támogatásával

 
2012.10.25.
 
2012. október 25-én délelőtt befejeződött Mosonmagyaróváron az a faültetési akció, mely még tavasszal vette kezdetét a városban. A csütörtöki akcióban részt vett a város polgármestere, dr. Nagy István is. Az elültetett fákat a Nolato Magyarország Kft. támogatásával vásárolta a város.
 
A mosonmagyaróvári Nolato Magyarország Kft. 2011 őszén új raktárcsarnok építésébe kezdett. A beruházás kapcsán az építkezés során mintegy 20 fát kellett kivágnia a kivitelezőnek. A Nolato, mint társadalmilag és környezetileg felelős vállalat minden kivágott fa helyett öt másikat adományozott a városnak. 70 fát már tavasszal, illetve kora ősszel elültetett a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. Mosonmagyaróvár különböző pontjain. A további 30 fa elültetésére október 25-én délelőtt került sor. A parkosításra a Zsidanits István kertet választotta a városvezetés. Az ültetés során hárs-, kőris- és tulipánfák, illetve ecetfák kerültek a földbe és díszítik ezentúl a Kossuth Lajos Gimnázium melletti parkot.
Dr. Meleg Norbert, a Nolato Magyarország Kft. gazdasági és logisztikai igazgatója a faültetési akción hangsúlyozta: a céget semmilyen jogszabály vagy hatóság nem kötelezte a fák adományozására, ezt a jövő fenntarthatósága miatt érzi fontosnak a Nolato Magyarország és svéd anyacége. Az akció jól reprezentálja azt az elkötelezettséget és kiterjedt társadalmi felelősségvállalási munkát, ami a cég egészében zajlik. A Nolato Magyarország fontos polgára szeretne lenni a városnak és a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetőségei szerint támogassa a közösséget mind munkaadóként, mind szponzorként, mind felelős és elkötelezett vállalatként.
A sajtótájékoztatót a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség szervezte.
 
 
 
Faültetés Mosonmagyaróváron a Nolato támogatásával   Faültetés Mosonmagyaróváron a Nolato támogatásával   Faültetés Mosonmagyaróváron a Nolato támogatásával
 

Elkészítettük legújabb fenntarthatósági jelentésünket

 
2012.10.01.
 
A társadalmi és környezeti felelősségvállalás napjainkban egyre fontosabbá válik. Az éves üzleti jelentéseken túl egyre több vállalat ad ki környezeti és fenntarthatósági jelentést, hogy jelezze, fontosnak tartja a cég környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági eredményeinek nyilvános közzétételét. Ennek megfelelően az élenjáró vállalatok fenntarthatósági jelentés kiadása mellett döntenek, példát mutatva ezzel a gazdaság többi szereplője számára is. Ma a világ 250 legnagyobb vállalatának 80%-a a GRI Irányelveket (GRI Guidelines) használja, de ez a jelentéstételi forma nem csak a nagyvállalatok számára elérhető, ezért döntöttünk úgy, hogy évről évre mi is elkészítjük a szervezet teljes működési körére kiterjedő CSR jelentést. 2012-ben immár negyedik alkalommal készítettük el jelentésünket, mely a következő linkről érhető el:
A jelentés partnerünk, a CG & Partners Kutató és Tanácsadó Kft. közreműködésével készült el.
 

Jótékonykodásba fogtunk: Támogatjuk a Lurkó Alapítványt

 
2012.08.22.
 
Hiszünk abban, hogy a jó célt szolgáló alapítványoknak nem kell más, csak egy kis támogatás, ahhoz, hogy csodákra is képesek legyenek. Ilyen érzésünk volt a győri Lurkó Alapítványnál tett látogatásunk során is. Társadalmi felelősségvállalásként ezért a Lurkó Alapítvány támogatása mellett döntöttünk.
 
Az alapítvány azért jött létre, hogy a gyermekek kórházban eltöltött idejét szebbé varázsolja. Céljukat elérték: a vizsgálatra várakozó, kezelés alatt álló és gyógyulófélben levő gyermekek számára is csak úgy repül az idő, játék közben észre sem veszik, hogy még mindig a kórház falai közt vannak… A Lurkó Alapítvány önkénteseinek tevékenységét elismerésre méltónak tartjuk, ezért elhatároztuk, hogy segíteni szeretnénk őket. CSR tevékenységként felajánlottuk, hogy szívesen ellátjuk az alapítvány marketing- és PR feladatait, melynek keretében fel szeretnénk hívni a lakosság figyelmét a Lurkó Alapítványra és 10 éves tevékenységére, valamint a nyilvánosság erejét felhasználva szeretnénk segíteni, hogy további támogatók és önkéntesek segítsék az alapítvány munkáját. Zajovicsné Vizer Bernadett (Betti), az alapítvány kuratóriumi elnöke örömmel fogadta segítségünket, melyet egy díjazástól mentes együttműködési szerződésben foglaltunk össze. Boldogok vagyunk, hogy segítségükre lehetünk, és az alapítvány múltját és jelenét megismerve egyre inkább úgy érezzük, ennél jobb célt nem is szolgálhatnánk…
  
Bemutatjuk a Lurkó Alapítványt:
A Lurkó Győri Kórház Gyermek Osztályért Alapítvány 2002 novemberében alakult. Az alapítvány három játszóházat alakított ki és működtet a mai napig a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban (egyet a gyermekosztályon fekvő gyermekeknek, egyet a gyermekambulancián vizsgálatra várakozó gyermekeknek, egyet pedig a gyermeksebészeten kezelt kis lurkóknak), ahol önkéntes segítők terelik el a gyermekek figyelmét betegségükről játékokkal és kézműves foglalkozásokkal. Így a betegség okozta trauma mellett a gyermekek pozitív élménnyel is gazdagodhatnak. A gyermekek választhatnak a diavetítés, gyöngyfűzés, meseolvasás, só-liszt gyurmázás, mézeskalács sütés, gyöngyfűzés, üvegfestés, origamizás, rajzolás, festés, társasjátékozás, gipsz és agyagozás közül, de játszhatnak a konyhasarokban vagy a barkácsműhelyben is. Az alapítvány tevékenységei közé tartozik ezen felül a játékok beszerzése, valamint az osztályon dolgozó egészségügyi dolgozók munkájának segítése ápolás-kiegészítő tevékenységgel.
 
 
Jótékonykodásba fogtunk: Támogatjuk a Lurkó Alapítványt    
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning