Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Először csak tanácsért fordultunk hozzájuk. Aztán megkértük őket, segítsenek. Mikor egyre többen kezdtek rólunk beszélni, ráéreztünk a siker ízére, és úgy éreztük, nekünk ez kell!
Jankó Ernő - Carmen Étterem

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Kommunikációs tréninget tartottunk a győri Kálvária Hotelben

 
2013 májusában, Győrben, a Kálvária Hotelben tartott kommunikációs tréningen, kommunikációelméleti és gyakorlati ismereteket, konfliktuskezelési tanácsokat, ügyfélkezelési és reklamációkezelési tapasztalatokat adtunk át a hotel munkatársainak és vezetőinek. A csapatépítő programnak is kiváló képzésről kapott pozitív visszajelzések megerősítettek bennünket abban, hogy a kommunikációs ismeretek bármely emberekkel, ügyfelekkel foglalkozó vállalkozás esetében felbecsülhetetlen értékű plusz információhoz és a mindennapi gyakorlatban azonnal alkalmazható értékes tudáshoz juttatja a cég ügyfelekkel és megbízókkal napi szinten kapcsolatba kerülő munkatársait.
 

Újságírói tréninget tartottunk a bajai Axiál Kft-nél

 
2013 márciusában a Matthias Institut megbízásából komplex újságírói-szerkesztői tréninget tartottunk a mezőgazdasági gépek és berendezések forgalmazásával foglalkozó, az agrár szektorban meghatározó bajai Axiál Kft. munkatársai számára. A háromnapos tréningen a cég résztvevő munkatársai értékes, a gyakorlatban is hasznosítható ismereteket sajátíthattak el az újságírás, és a lapszerkesztés műhelytitkairól.
 

Új megbízónk a Greiner Bio-One Hungary Kft.

 
Az egészségügyi, humán mintavételi eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó mosonmagyaróvári Greiner Bio-One Hungary Kft. 2013 eleje óta bízta ügynökségünkre teljes marketing és pr-kommunikációs tevékenységét. A Greiner Bio-One Hungary Kft. Magyarország piacvezető vállalkozása a biotechnológiai, diagnosztikai, gyógyszeripari, orvostudományi és az in vitro diagnosztika területén. Feladataink közé tartozik, hogy a Greiner Bio-One Group magyar tagjának magyarországi értékesítési tevékenységét marketing és marketing-kommunikációs tevékenységgel, külső- és belső kommunikációját, jó hírnevének további építését pedig klasszikus pr eszközökkel támogassuk.
 
Új megbízónk a Greiner Bio-One Hungary Kft.    
 

Vizuális alkotásokkal a gyermekjogokért

 
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében 2013. május 6-án rendkívüli kiállítás nyílt Gyerekrajzok és egyéb innovatív vizuális alkotások a gyerekek jogairól témában. A 2012. február 20-án Képes gyermekjogok (Rights of the Child in Images) címmel indult program Magyarország tíz, egymástól jelentősen eltérő jellegű iskoláját célozta meg. A Kanadai Nagykövetség, az Oktatási Jogok Biztosának Hivatala és a Vizuális Világ Alapítvány által indított programsorozat az iskoláskorúak gyermekjogokkal kapcsolatos ismereteinek elmélyítését tűzte ki célul, melynek sikeressége abban rejlik, hogy médiapedagógiai módszerekre épül, vizuális művészeteket, kooperatív oktatási módszereket és közösségi médiát alkalmaz úgy, hogy miközben alkalmazkodik az egyes iskolák helyi igényeihez, maximálisan kiaknázza a különböző típusú képességek és tudások kínálta lehetőségeket.
A vándorkiállítás a Pannon-Work Iskolaszövetkezet támogatásával jutott el a kamarába, a győri esemény kommunikációját a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség segítette.
 
 
Vizuális alkotásokkal a gyermekjogokért   Vizuális alkotásokkal a gyermekjogokért   Vizuális alkotásokkal a gyermekjogokért
 

Föld Órája 2013

 
Föld Órája
 
2013. március 23-án 20.30 és 21.30 között számos ország között hazánkban is megrendezésre kerül a Föld Órája elnevezésű program, mely immáron hetedik éve hívja fel a figyelmet az emberiség környezetterhelő energiafogyasztására egy órányi sötétséggel. Az idei kampányban a WWF Magyarország gyertyafénnyel is kíván ünnepelni, ezért gyertyagyűjtési akciót szervez, hogy kiönthesse Az Ország Legnagyobb Gyertyáját. Emellett a szervezet 2013-ban fogja elsőként kiosztani a WWF Föld Órája Főváros címet, melyet egy évig viselhet a legelhivatottabb város. A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség immáron harmadszor csatlakozott a kezdeményezéshez. Ha Ön is fontosnak tartja Földünk jövőjét, csatlakozzon a Föld Órája akicóhoz, és 2013. március 23-én este 20.30-tól gyújtsunk együtt gyertyát a Földért.
 
 
 
 

Kiválósággal Győrért Díjban részesült a Goodwill PR

 
2013.01.22.
 
A nemzetközileg elismert EFQM kiválóság modellen alapuló Kiválósággal Győrért Díjat vehetett át a napokban a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában Szabó Kálmántól, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület, az EFQM Magyar Nemzeti Partnerszervezetének ügyvezető igazgatójától. A Kiválósággal Győrért Díj egy olyan egyedülálló kezdeményezés, amely a kis- és középvállalkozások szolgáltatási minőségének fejlesztését segíti elő az EFQM kiválóság modellen alapuló együttműködési program segítségével. A Goodwill PR azért csatlakozott a programhoz, mert megalakulása óta elkötelezett a kiválóságra és minőségi szolgáltatásra való törekvés iránt. A kommunikációs ügynökség a díjat a program minőségbiztosítási rendszere alapján a cég működésében elért fejlesztéseiért, és Győr városáért vállalt társadalmi szerepvállalásáért kapta. A Goodwill PR aktívan és folyamatosan segíti a „Lurkó” Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítvány munkáját.
„Azért támogatjuk a Lurkó Alapítványt, mert tevékenysége elismerésre méltó, vezetője, Zajovicsné Vizer Bernadett fáradhatatlan segíteni akarása pedig példaértékű. Együttműködésünk keretében több jelentős eredményt sikerült elérnünk, ilyen például a Kisalföldi Presztízs Díj, amit a Lurkó Alapítvány 2012 őszén nyert el, az alapítvány pályázatát a Goodwill PR írta”- nyilatkozta Mészáros Gábor, a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség cégvezetője, aki fontosnak tartja, hogy egy kommunikációs tanácsadó cég ne csak megbízói kommunikációját és marketingjét tegye hatékonnyá, hanem a saját szolgáltatásait és működési folyamatait is tökéletesítse.
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díjban részesült a Goodwill PR   Kiválósággal Győrért Díjban részesült a Goodwill PR   Kiválósággal Győrért Díjban részesült a Goodwill PR
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning