Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Az IB Andresen csoport magyarországi cégének avatóünnepsége kiemelt jelentőségű esemény volt számunkra. Az ünnepség, a vendéglátás és a sajtókommunikáció megszervezésére felkért Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség munkatársai mindvégig megbízható partnereink voltak, mindenben számíthattunk rájuk.
Tom Andresen - IB Andresen Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

KAEG Lés-erdő rekonstrukciója projektnyitó sajtótájékoztató

 
176 hektáron kezdődött meg a fertődi Esterházy-kastélypark legnagyobb kiterjedésű részének, a Lés-erdőnek a helyreállítása. A projekt megvalósítója a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt., a pályázatban konzorciumi partnerként részt vesz az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont, valamint Fertőd Város Önkormányzata. A kezdeményezés 250 millió forint, 100%-os intenzitású, vissza nem térítendő uniós támogatással készül el, az előzetes tervek alapján 2015. május 31-ig.
 
KAEG Lés-erdő rekonstrukciója projektnyitó sajtótájékoztató   KAEG Lés-erdő rekonstrukciója projektnyitó sajtótájékoztató  
 

KAEG bálványfairtás projektnyitó sajtótájékoztató

 
A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. (KAEG Zrt.) összesen 133,8 millió forint összegű támogatást nyert el „A bálványfa terjedésének megakadályozása a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. területén” elnevezésű pályázat keretében. Az Európai Uniós támogatással megvalósuló projekt a második, megvalósító szakaszába érkezett, melynek során megkezdődnek a konkrét irtási munkálatok.
Az előírt kommunikációs kötelezettséget ügynökségünk szervezi, koordinálja. A projektnyitó sajtótájékoztatóra 2013.10.31-én került sor, melynek lebonyolításában részt vettünk.
 

abas Magyarország - Széchenyi István Egyetem együttműködés

 
Gyakorlatorientált képzést támogató együttműködésről állapodott meg Dr. Földesi Péter, a győri Széchenyi István Egyetem rektora és Hoffer István, az abas Magyarország (InterJNet Kft.) ügyvezetője. Az együttműködési megállapodás szerződését október 16-án Győrben a Leier City Centerben tartott abas Business Suite szakmai nap keretében, az azt megelőző sajtótájékoztatón írta alá a győri felsőoktatási intézmény és az abas ERP kizárólagos magyarországi partnerének vezetője.
A sajtónyilvános esemény teljes körű szervezését és lebonyolítását ügynökségünk végezte.
 
abas Magyarország - Széchenyi István Egyetem együttműködés    
 

Családi napot szerveztünk az AQUA Szolgáltató Kft-nek

 
2013. július 27-én csodálatos (és talán kicsit túl meleg) nyári időben rendeztük meg régi ügyfelünk, az AQUA Kft. idei, rendhagyó céges családi napját a halászi Babos Majorban. Ügynökségünk meggyőző referenciákkal rendelkezik a rendezvényszervezés területéről, nem véletlenül bízott meg ismét bennünket céges családi napjának megszervezésére és lebonyolítására régi ügyfelünk, az AQUA Szolgáltató Kft. Hajókázás, rönkhajítás, kincskeresés, Apnoé koncert, Vízibicikli, csillámtetoválás, sorversenyek, légvár, fagyi, kürtőskalács, rodeobika és számos egyéb program és verseny szolgáltatta a megjelentek biztos kikapcsolódását, mely a kánikula ellenére meghatározó élményhez juttatta a víziközmű szolgáltató cég valamennyi megjelent munkatársát és családtagjaikat.
 

Ismét kommunikációs munkával támogattuk Ladikos Fesztivált

 
2013. június 15-én, szombaton került megrendezésre Mecséren a népi hagyományok őrzésére létrehozott, Ladikos Fesztivál. A rendezvényt idén is hosszas előkészület és nagy várakozás előzte meg. A fesztivál előtti héten a 600 fős kistelepülés lakói, valamint közeli és távoli településekről érkező önkéntes segítőik heroikus küzdelmet folytattak Dunán és a Mosoni-Dunán levonuló rekord nagyságú árhullámmal. A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség munkatársaiként fontosnak tartjuk az értékteremtő társadalmi kezdeményezések támogatását, ezért döntöttünk úgy, hogy 2013-ban – immáron második alkalommal – a népzenei hagyományainkat ápoló rendezvény mellé állunk. Teljes körű PR-tevékenységgel, médiakapcsolatokkal, sajtóanyagok és interjúk készítésével és kiküldésével, valamint sajtófigyeléssel támogattuk a Szigetköz életében meghatározó eseményt.
 

Ötödször készítettük el Fenntarthatósági jelentésünket

 
Felelős vállalkozásként fontosnak tartjuk a vállalkozások környezeti és társadalmi szerepvállalását, melyből nem csak a nagyvállalatok vehetik ki részüket. A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség 2013-ban immár ötödik alkalommal készítette el saját fenntarthatósági jelentését, követendő példát mutatva ezzel a többi kisvállalkozás és a kommunikációs szakma szereplői számára. A tanulmány idén is a GRI (Global Reporting Initative) irányelveket szem előtt tartva született meg, összefoglalva a szervezet teljes környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági eredményeit. A jelentést ITT olvashatja el.
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning