Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség lényegre koncentráló előkészítésének és folyamatos személyes támogatásának köszönhetően igényes bemutatkozó anyagot állíthattunk össze bankunkról a 2005. évi Kisalföldi Presztízs Díj pályázatra.
Berki Mihály - Sopron Bank Zrt.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja

 
Az egyik legrégebbi ügyfelünknek számító AQUA Szolgáltató Kft. évek óta belső hírlevélben tájékoztatja munkatársait a mindenkit érintő változásokról, és szintén a belső újságot használja a csapatkohézió erősítésére, a lojalitás fokozására. A lap szövegezésével és szerkesztésével évek óta minket bíz meg a vállalat, most pedig a lap megújítása is a mi feladatunk volt.
 
 
Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja    
 
 

Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját

 
A német inTime anyacég magyarországi leányvállalata, a Direkt-Transz Kft. idén ünnepelte 10. születésnapját, melyet egy nagyszabású szülinapi partyval tettek emlékezetessé. Az eseményre meghívást kaptak a vállalat dolgozói, valamint a német vezérkar tagjai is. A jubileumi születésnap teljes körű szervezése és lebonyolítása szép feladatnak ígérkezett, így örömmel fogadtunk el a megbízatást.
 
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját   Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját   Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját
 
 

Tábori kommunikáció

 
A mosonmagyaróvári Sziluett Mozgásstúdió idén harmadik alkalommal rendezte meg a kizárólag nőknek szóló táborát Dunakilitin, a Diamant Hotel Szigetközben. A táborról itt olvashatsz!
A Sziluett Mozgásstúdió megbízásából a tábor kommunikációjában vállaltunk tevékeny szerepet, melynek keretein belül többek között óriásplakátot készítettünk és helyeztettünk ki, sajtómegjelenést generáltunk, interjút készítettünk, roll-up-ot terveztünk, karszalagokat rendeltünk, és számos terhet vettünk le Varga Lászlóné Ági, a tábor megálmodója és főszervezője válláról.
 
 
 
Tábori kommunikáció   Tábori kommunikáció   Tábori kommunikáció
 
 

Ügyfelünk, a Marcus Security

 
Egy Presztízs pályázat megírásával kezdődött a közös munka, azóta pedig már állandó ügyfeleink között tudhatjuk Győr egyik legdinamikusabban fejlődő biztonsági vállalkozását, a Marcus Security-t. Az eredményes közös munka során elkészült a cég weboldala, bemutatkozó kiadványa, névjegykártyáik, többször szerepelteltek a Kisalföldben, folyamatosan frissül a honlapjuk és a facebook oldaluk, eközben pedig minden tevékenységük során teljes körű kommunikációs háttértámogatást kapnak tőlünk.
 
 
Ügyfelünk, a Marcus Security   Ügyfelünk, a Marcus Security   Ügyfelünk, a Marcus Security
 
 

Víz Világnapja a Futurában

 
2015. március 20-án Víz Világnapja programot rendezett az AQUA Szolgáltató Kft. a mosonmagyaróvári Futura Interaktív és Természettudományi Élményközpontban. A világnapi program keretében szórakoztató és érdekes szakmai programok közül egyaránt válogathattak a látogatók.
 
 
Víz Világnapja a Futurában   Víz Világnapja a Futurában   Víz Világnapja a Futurában
 
 

Új főszponzor támogatja a tekés lányokat

 
 2014. július 1-től Ipartechnika Győr SE néven folytatja eredményes pályafutását a volt Pannon-Flax Győri Lenszövő SE. A 68 éve fennálló csapat működése a főtámogató cég felszámolása miatt került veszélybe, ezért keresték fel az Ipartechnika Menedzser Kft.-t – a győri cég örömmel vállalta a szponzorációt. 2014. július 2-án ünnepélyes keretek között nyilvános sajtótájékoztatón írták alá a felek a támogatói szerződést.
Miklósy Lajos, az új szponzor, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezetője elmondta, szívesen támogatja a tekecsapatot, amelytől szép sportsikereket vár a jövőben, és amely tekepályáján az Ipartechnika dolgozóiknak is sportolási lehetőség biztosít.
 
 
Új főszponzor támogatja a tekés lányokat   Új főszponzor támogatja a tekés lányokat  
 
 
További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 
 
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning