Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. Azt hiszem, ezzel a mondattal tudnám őket leginkább jellemezni. Sajtótájékoztató, családi nap, céges hírlevél – ebben és még sok másban együtt dolgozunk velük.
Leitner László - Aqua Szolgáltató Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

CSR

Fenntarthatósági jelentések

 
Cégünk megalakulása óta a környezetére odafigyelő vállalkozásként működik. Ez munkatársaink belső indíttatásából adódik, hiszen felelősségteljesen éljük az életünket magánemberként is, így nem tudunk másképp gondolkodni egy cég munkatársaiként sem. Adódik ugyanakkor abból is, hogy kommunikációval foglalkozó cégként hisszük is, és megbízóink érdekében és megbízásából a mindennapokban gyakoroljuk is a környezettudatosságot. Úgy gondoljuk, hogy a vállalatok társadalmi felelősségvállalása az a felelős vállalkozói magatartás, amely egyfelől valóban a felelős gondolkodást megtestesítő szemléletmód, másfelől megoldás arra, hogy napjainkban egy vállalkozás kitűnjön a tömegből, és a minőségi szolgáltatások mellett valami mással is felhívja magára a figyelmet. Környezettudatos gondolkodásunk kifejezéseképp évről évre elkészítjük a vállalat egész működési körére kiterjedő CSR jelentést, mellyel a Deloitte cégcsoport Central European Environmental Reporting Award (CEERA) - közismertebb nevén Zöld Béka Díj - pályázatán 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben is oklevelet kaptunk.
 
Letölthető fenntarthatósági jelentéseink:
 

Lurkó Alapítvány a győri kórház gyermekosztályáért

 
Cégünk 2012 augusztusában úgy döntött, hogy egy kiválasztott győri szervezetet szakértelmével támogat. Választásunk a Lurkó Alapítványra esett, hiszen tevékenysége elismerésre méltó, vezetője, Zajovicsné Vizer Bernadett fáradhatatlan segíteni akarása pedig példaértékű. Az alapítvány önkéntesei három játszóházat hoztak létre és üzemeltetnek a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, és számos készüléket is adományoztak már a gyermekosztálynak. Hiszünk benne, hogy az ilyen szervezetek jobbá teszik a világot. Számos feladatot vállaltunk az alapítvány munkájának elősegítése érdekében: honlapfejlesztés, Facebook-oldal elindítása, Presztízs Díjas pályázat megírása, szponzorkeresés – melyeket fokozatosan megvalósítunk, természetesen díjazás nélkül, társadalmi felelősségvállalási programunk keretében.
Bízunk benne, hogy kezdeményezésünket sok hasonló követi majd mind városunkban, mind szakmánkon belül.
 

Kiválósággal Győrért Díj

 
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a vállalkozások és a gazdaság fejlesztéséért elkötelezett szervezet, a Szövetség a Kiválóságért KhE, az ECOSTRAT Ausztria–Magyarország határon átnyúló fejlesztési projektjének támogatásával létrehozta a vállalkozások fejlődésének, társadalmi felelősségvállalásának fejlesztésére és Győr város gazdasági környezetének javítására szolgáló Kiválósággal Győrért Díjat (KGYD). A KGYD lényege, hogy a szervezeti átvilágítás és fejlesztés segítségével feltárja a gazdálkodó szervezet erősségeit, illetve fejlesztendő területeit. A program során a résztvevő vállalkozók – szakmai segítséggel – elvégzik saját önértékelésüket, és három fejlesztési projektet határoznak meg, melyek közül az egyik Győr város fejlesztését, a cég társadalmi felelősségvállalását szolgálja. A programban a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség is aktívan részt vesz.
 
 

Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület

 
A győri IFF Egyesület célja a környezeti és társadalmi felelősségvállalás felmérése, kutatása és erősítése, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó oktatás és továbbképzés. Az Egyesületet megalakulása óta támogatjuk sajtóanyagainak megírásával, kiküldésével és sajtófigyelések készítésével. Az Egyesületnek a Goodwill PR munkatársai is tagjai. 2012 júniusában az Egyesület felhívására részt vettünk a TeSzedd akcióban, amelynek keretében csapatunk a Mosoni-Duna győri szakaszát tisztította meg a szeméttől.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning