Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A GOODWILL PR médiatréningje kifejezetten gyakorlatias volt, helyenként az ember arról is megfeledkezett, hogy nem valós szituációban szerepel a kérdések kereszttüzében. Nagyszerű szakembereket ismertem meg a trénerekben, akik nemcsak új ötleteket adtak, de számos területen megerősítették korábbi elképzeléseimet is.
Fónad Csaba - SZÉPHŐ Zrt.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

CÉGÜNKRŐL

Az Ügynökség

 
A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség ügyfelei részére 2003 óta végez teljes körű kommunikációs és marketing-tanácsadást. Több ügyfelünk a Goodwill PR segítségével vezette be a piacra új termékeit, üzletét vagy üzletágát, alakította ki jól működő kommunikációs kapcsolatait, építette fel és ápolja eredményesen cégének, szervezetének pozitív imázsát. Büszkék vagyunk azokra a feladatokra, amelyeket az elmúlt évek során nemcsak az üzleti, hanem a nonprofit szférában is elláthattunk, különösen azokra a tevékenységekre, ahol szaktudásunkkal a társadalom egésze vagy kisebb szegmensei érdekében hasznosak lehettünk, segíthettük egy-egy értékes kezdeményezés kommunikációját.
 
 

Érveink

 
Miért érdemes a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséget választani? Az indokok listája hosszú, kezdve a szakértelemtől és a rugalmasságtól egészen a megbízhatóságig:
  • A média, PR és kommunikáció területén szerzett sokéves gyakorlati tapasztalat és kapcsolatrendszer, melyet a megbízások során partnereink rendelkezésére bocsátunk.
  • Levesszük a terhet ügyfeleink válláról: teljes körű szolgáltatást kínálunk, a kreatív ötlettől a megvalósításig. Nem szükséges kapcsolatban állniuk a rengeteg alvállalkozóval és partnerrel: mi kézben tartjuk az ügyeket.
  • Biztosítjuk az objektív szemléletet. Ügyfelünk saját belső kommunikációs és marketingosztályához képest elfogulatlanabb, objektívebb helyzetelemzést adhatunk, ami gyakran teljesen új nézőpontra világít rá.
  • Széleskörű hozzáértés: a Goodwill PR csapata olyan kollégákból tevődik össze, akik a marketing és PR különböző területeinek szakemberei. A team sokoldalú összetételének köszönhetően mindig eredeti és kreatív ötletekkel szolgálhatunk. Cégvezetőnk, Mészáros Gábor, a Magyar PR Szövetség, illetve a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagja, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatának volt alelnöke.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning