Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Köszönettel tartozom a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségnek. Lelkesedésük, és példaértékű hozzáállásuk, amit felénk tanúsítottak, nagyban hozzájárultak terveink sikeres megvalósításához. Segítőkészségük, korrekt és gyors ügyintézésük nagyon pozitív benyomást tett ránk. Következő rendezvényünk szervezése során biztos, hogy ők lesznek az elsők, akikhez jó tanácsért, segítségért fordulok.
Kaliba Edit - Győri RK

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

CÉGÜNKRŐL

Az Ügynökség

 
A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség ügyfelei részére 2003 óta végez teljes körű kommunikációs és marketing-tanácsadást. Több ügyfelünk a Goodwill PR segítségével vezette be a piacra új termékeit, üzletét vagy üzletágát, alakította ki jól működő kommunikációs kapcsolatait, építette fel és ápolja eredményesen cégének, szervezetének pozitív imázsát. Büszkék vagyunk azokra a feladatokra, amelyeket az elmúlt évek során nemcsak az üzleti, hanem a nonprofit szférában is elláthattunk, különösen azokra a tevékenységekre, ahol szaktudásunkkal a társadalom egésze vagy kisebb szegmensei érdekében hasznosak lehettünk, segíthettük egy-egy értékes kezdeményezés kommunikációját.
 
 

Érveink

 
Miért érdemes a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséget választani? Az indokok listája hosszú, kezdve a szakértelemtől és a rugalmasságtól egészen a megbízhatóságig:
  • A média, PR és kommunikáció területén szerzett sokéves gyakorlati tapasztalat és kapcsolatrendszer, melyet a megbízások során partnereink rendelkezésére bocsátunk.
  • Levesszük a terhet ügyfeleink válláról: teljes körű szolgáltatást kínálunk, a kreatív ötlettől a megvalósításig. Nem szükséges kapcsolatban állniuk a rengeteg alvállalkozóval és partnerrel: mi kézben tartjuk az ügyeket.
  • Biztosítjuk az objektív szemléletet. Ügyfelünk saját belső kommunikációs és marketingosztályához képest elfogulatlanabb, objektívebb helyzetelemzést adhatunk, ami gyakran teljesen új nézőpontra világít rá.
  • Széleskörű hozzáértés: a Goodwill PR csapata olyan kollégákból tevődik össze, akik a marketing és PR különböző területeinek szakemberei. A team sokoldalú összetételének köszönhetően mindig eredeti és kreatív ötletekkel szolgálhatunk. Cégvezetőnk, Mészáros Gábor, a Magyar PR Szövetség, illetve a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagja, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatának volt alelnöke.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning