Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

A közös munkával eltöltött három év alatt rengeteg hasznos kommunikációs tanácsot és értékes támogatást kaptunk a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségtől. Napi kapcsolattartás, jó kommunikáció, gyors reagálás és problémamegoldás jellemezte az együttműködésünket.
Dr. Pénzes Éva - Kaiser Food Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

RÓLUNK MONDTÁK

Kurdi Ferenc - Pannon-Work Zrt.

 
Amikor céges hírlevelet akartunk kiadni, teljesen természetes volt, hogy már az előkészítési munkálatokba is bevonjuk a Goodwill PR-t. Olyan hírlevelet szerettünk volna, amely a célcsoportnak tetszik, nem nekünk, akik kiadják. A Work-Shop hírlevél sikeréhez a Goodwill PR szakértelme nagyban hozzájárult, így most több munkafázisban is együttműködtünk a hírlevél gyártása során.
 
A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséggel több éves kitűnő munkakapcsolatot tartottunk fenn, az együttműködést 2008-tól a PR mellett a marketing területére is kiterjesztettük, így a Goodwill PR kiszervezett marketing osztályként segítette a munkámat. Támogatásuk nagy segítséget jelentett számomra, végre a stratégia feladatokra koncentrálhattam.
 
A Pannon-Work Zrt. 2008 tavaszára tervezett arculatváltása és annak kommunikálása során nagy segítség volt számunkra a Goodwill PR szakmai támogatása. A PR területén sikeres együttműködést az is mutatja, hogy sorra jelentek meg a legnagyobb szakmai hírportálokon, nyomtatott sajtóban, rádióban azok a hírek, melyeket a Goodwill PR juttatott el sajtókapcsolataihoz.
 
Kurdi Ferenc
értékesítési és marketingvezető
Pannon-Work Zrt.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning