Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Köszönettel tartozom a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségnek. Lelkesedésük, és példaértékű hozzáállásuk, amit felénk tanúsítottak, nagyban hozzájárultak terveink sikeres megvalósításához. Segítőkészségük, korrekt és gyors ügyintézésük nagyon pozitív benyomást tett ránk. Következő rendezvényünk szervezése során biztos, hogy ők lesznek az elsők, akikhez jó tanácsért, segítségért fordulok.
Kaliba Edit - Győri RK

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

RÓLUNK MONDTÁK

Kurdi Ferenc - Pannon-Work Zrt.

 
Amikor céges hírlevelet akartunk kiadni, teljesen természetes volt, hogy már az előkészítési munkálatokba is bevonjuk a Goodwill PR-t. Olyan hírlevelet szerettünk volna, amely a célcsoportnak tetszik, nem nekünk, akik kiadják. A Work-Shop hírlevél sikeréhez a Goodwill PR szakértelme nagyban hozzájárult, így most több munkafázisban is együttműködtünk a hírlevél gyártása során.
 
A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséggel több éves kitűnő munkakapcsolatot tartottunk fenn, az együttműködést 2008-tól a PR mellett a marketing területére is kiterjesztettük, így a Goodwill PR kiszervezett marketing osztályként segítette a munkámat. Támogatásuk nagy segítséget jelentett számomra, végre a stratégia feladatokra koncentrálhattam.
 
A Pannon-Work Zrt. 2008 tavaszára tervezett arculatváltása és annak kommunikálása során nagy segítség volt számunkra a Goodwill PR szakmai támogatása. A PR területén sikeres együttműködést az is mutatja, hogy sorra jelentek meg a legnagyobb szakmai hírportálokon, nyomtatott sajtóban, rádióban azok a hírek, melyeket a Goodwill PR juttatott el sajtókapcsolataihoz.
 
Kurdi Ferenc
értékesítési és marketingvezető
Pannon-Work Zrt.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning