Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Köszönettel tartozom a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökségnek. Lelkesedésük, és példaértékű hozzáállásuk, amit felénk tanúsítottak, nagyban hozzájárultak terveink sikeres megvalósításához. Segítőkészségük, korrekt és gyors ügyintézésük nagyon pozitív benyomást tett ránk. Következő rendezvényünk szervezése során biztos, hogy ők lesznek az elsők, akikhez jó tanácsért, segítségért fordulok.
Kaliba Edit - Győri RK

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Goodwill PR

 
Előfordult Önnel, hogy úgy érezte: ha több időt szánna a kommunikációra, a cége sikeresebb lehetne? Bosszankodott már azon, hogy az Ön sikereiről csak ritkán írnak lapok? Érezte már úgy, hogy a cége, annak terméke vagy szolgáltatása van olyan értékes, mint a konkurenciáé, azt mégis többen ismerik? Ha igen, akkor Ön pontosan tudja, hogy milyen előnyökkel jár az üzleti életben a tudatos, jól szervezett és folyamatos kommunikáció. A public relations célja az, hogy környezete minden fontos információt megtudjon vállalkozásáról, méghozzá olyan formában és akkor, ahogyan és amikor Ön szeretné.
 
Miért érdemes a Goodwill PR mellett döntenie?
 • Mert szervezett és folyamatos kommunikációjának köszönhetően környezete (üzleti partnerei és leendő ügyfelei) megismerik azokat az értékeket és előnyöket, amelyekkel Ön és cége rendelkezik. Mindez üzleti előnyt jelent.
 • Elfogulatlan külső szakértőkként objektíven látjuk az Ön cégét annak előnyeivel és fejlesztendő területeivel együtt. A felmerülő kommunikációs feladatokat szakszerűen kezeljük, rugalmasan és gyorsan reagálunk. Tapasztalatainkkal, szakmai tudásunkkal az Ön sikerét támogatjuk.
 • Időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek azzal, hogy cége kommunikációs tevékenységét kiszervezi.
 • Szakértőink tudása a kommunikáció, a marketing és reklám teljes területét lefedi. Önnek elég egyetlen céggel kapcsolatot tartania, hogy "jól menjenek a dolgok"!
Mit kínál Önnek a Goodwill PR?
 • Tanácsadást, folyamatos rendelkezésre állást.
 • Célzott és hatékony kommunikációt a kiválasztott célcsoportokkal.
 • Éves kommunikációs tervet, kommunikációs kampányok tervezését, kivitelezését.
 • A sajtókapcsolatok ápolását. Sajtóanyagok, cikkek, hírek, sajtóközlemények megírását és eljuttatását a sajtóhoz. Sajtótájékoztatók szervezését, sajtófigyelést.
 • Felkészítést a médiaszereplésekre, médiaszereplési tréninget.
 • Céges újságok, kiadványok, hírlevelek megírását, szerkesztését, kiadását.
 • Kreatív szövegek, céges ismertetők, szlogenek megírását.
 • Krízis- és válságkommunikációt – kríziskommunikációs terv elkészítését.
 • Presztízs díjas kommunikációt: Kisalföldi Presztízs Díjas pályázatok megírását, az elnyert kommunikációs csomag hatékony kezelését – cikkek megírását, menedzselését.
 • Kiállításokon, vásárokon való megjelenés támogatását, szervezését a kreatív ötlettől a szervezésen és lebonyolításon át a sajtótájékoztatóig.
 • Az Ön és cége jó hírnevének megerősítését, és folyamatos gondozását.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning