Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből!

Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

 
 
 

HÍREINK

Megújult a mosonmagyaróvári vízszolgáltató belső lapja Részletek...
 
Az inTime velünk ünnepelte a 10. születésnapját Részletek...
 
Tábori kommunikáció Részletek...
 
Ügyfelünk, a Marcus Security Részletek...
 
Víz Világnapja a Futurában Részletek...
 

AJÁNLATKÉRÉS

Online ajánlatkérés

RÓLUNK MONDTÁK

Mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. Azt hiszem, ezzel a mondattal tudnám őket leginkább jellemezni. Sajtótájékoztató, családi nap, céges hírlevél – ebben és még sok másban együtt dolgozunk velük.
Leitner László - Aqua Szolgáltató Kft.

CSR

 Deloitte Certificate of Recognition
Zöld Béka Díj 2009,2010,2011,2012
 
„LURKÓ” Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány
 
Innovációval a Fenntartható Fejlődésért Egyesület
 
 
 

CÉGÜNKRŐL

Az Ügynökség

 
A Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség ügyfelei részére 2003 óta végez teljes körű kommunikációs és marketing-tanácsadást. Több ügyfelünk a Goodwill PR segítségével vezette be a piacra új termékeit, üzletét vagy üzletágát, alakította ki jól működő kommunikációs kapcsolatait, építette fel és ápolja eredményesen cégének, szervezetének pozitív imázsát. Büszkék vagyunk azokra a feladatokra, amelyeket az elmúlt évek során nemcsak az üzleti, hanem a nonprofit szférában is elláthattunk, különösen azokra a tevékenységekre, ahol szaktudásunkkal a társadalom egésze vagy kisebb szegmensei érdekében hasznosak lehettünk, segíthettük egy-egy értékes kezdeményezés kommunikációját.
 
Kommunikációs ügynökségként mindennapi feladataink részét képezik azok a tevékenységek, amelyek egy-egy vállalat vagy szervezet tevékenysége során évente vagy még ritkábban kerülnek elő. Ennek megfelelően a marketingstratégiai tanácsadástól kezdve a sajtókommunikáción át egészen a válságkezelésig jelentős gyakorlati és elméleti tapasztalatok megszerzésére volt lehetőségünk az elmúlt években. Cégünk mára Északnyugat-Magyarország sajtó-, reklám- és PR-életének ismert és meghatározó szereplőjévé vált.
 
Munkánk során mindig szem előtt tartjuk megbízónk stratégiai célkitűzéseit, a kommunikációval elérni kívánt hatást és megbízónk érdekeit. Így objektív külső szakértőkként elfogulatlan helyzetelemzést tudunk végezni, és fel tudjuk hívni a figyelmet a megbízó szervezetének és korábbi működési gyakorlatának esetleges hiányosságaira. Az egyes feladatok elvégzése során maximális lojalitást tanúsítunk, megbízónkra és szervezetére vonatkozó minden információt a megbízás vége után is üzleti titokként kezelünk. Szolgáltatásaink minőségét jelzi, hogy ügyfélkörünket döntően korábbi megbízóink ajánlásai alapján növeljük.
 
 
Kiválósággal Győrért Díj 2012
"Elkötelezetten a kiválóságért és minőségért."

GALÉRIA

Galéria...

PARTNEREINK

 
 
 
 
Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning

Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség - Segítünk Önnek kitűnni a tömegből! - Public Relations, Marketing, Rendezvényszervezés, Médiatréning